تلفن:

08138251188 - 09181117805

نحوه رسوب گیری رادیاتورها و پکیج

نحوه رسوب گیری رادیاتورها و پکیج
تجهیزات گرمایشی مانند پکیج و رادیاتورها به دلیل اینکه آب را حرارت می‌دهند و گرمای درون آب را تبخیر  می کنند، باعث رسوب گرفتن مدار گرمایش و بخصوص خود پکیج می‌شوند.
در این مقاله از همدان سرویس ، به سراغ یکی از متداول ترین مشکلات پکیج رفته ایم و قصد داریم تا در  رابطه با جرم و رسوب گیری پکیج دیواری و رادیاتورهای منزل صحبت کنیم و آموزش نحوه رسوب زدایی  پکیج و نیز نحوه رسوب گیری رادیاتورها را برای شما به طور کامل توضیح دهیم. در ادامه این مقاله با ما  همراه باشید 
از جمله مشکلاتی که می تواند به دلیل رسوب گرفتن پکیج به وجود بیاید باید به موارد زیر اشاره کرد:
خوب گرم نشدن آب و رادیاتورهای گرمایشی
سرد شدن زود به زود آب گرم مصرفی و همچنین رادیاتورها
روشن شدن نشانگر ارور شماره 70 در پکیج ایران رادیاتور
شروع به چشمک زدن چراغ های 40، 70 و 80
سر و صدای عجیب و تق تق در پکیج
بالا رفتن فشار پکیج
و…
علت جرم یا رسوب گیری پکیج و رادیاتورها چیست؟
مشکل به وجود آمدن و تشکیل رسوب یا جرم در پکیج دیواری می تواند دردسر آفرین باشد. اما رفع این  مشکل کار چندان دشواری نیست. به خصوص اگر در مراحل اولیه باشد، به راحتی توسط خود شما نیز  امکان پذیر است. در ادامه با روش هایی جهت رسوب زدایی پکیج ایران رادیاتور، بوتان و غیره و رسوب  گیری رادیاتور آشنا می شویم، اما پیش از آن بهتر است چگونگی و علت تشکیل رسوب در پکیج را بدانیم.
رسوب یا جرم گیری پکیج دیواری و رادیاتورها به دلیل وجود سختی بالای آب، املاح و ترکیباتی که تمایل به  ته نشینی دارند و لوله های نامناسب و لوله کشی غیر استاندارد سیستم پکیج به وجود می آید. زمانی که  ترکیبات کلسیم، منیزیم، سدیم و… موجود در آب با مولکول های فلزی مبدل یا لوله واکنش می دهند،  تشکیل رسوب داد و ته نشین می شوند که موجب انسداد مسیر عبور آب موجود در سیستم پکیج می  گردد. این اتفاق یکی از موارد رایج در رابطه با پکیج های دیواری و رادیاتورها است و مشکلاتی را می تواند  برای آنها به وجود آورد.
نشانه های زمان رسوب زدایی پکیج و رادیاتورها هرگاه رسوب گیری پکیج دیواری و یا رادیاتورها به حدی برسد که سبب مشکل شود و رسوب زدایی پکیج  و رادیاتورها لازم نماید، نشانه هایی را در سیستم می توان مشاهده کرد. از قبیل این نشانه ها می توان  به موارد زیر اشاره کرد:
افت فشار آب گرم در شیرهای خروجی
طولانی شدن زمان گرم شدن آب در مقایسه با گذشته تغییرات و نوسانات دمایی آب گرم مانند سرد گرم  شدن آب پکبج ،افزایش فشار پکیج ،سر و صدای پکیج و تق تق کردن آن افت بازده حرارتی رادیاتورها و  سرد ماندن قسمتهایی از آن جرم گیری پکیج و نحوه رسوب گیری پکیج ایران رادیاتور و بوتان بسته به اینکه چقدر از کارکرد پکیج دیواری می گذرد و آخرین تاریخ سرویس پکیج و رسوب زدایی پکیج چه  زمانی بوده، و در حال حاضر چه میزان رسوب یا جرم در سیستم وجود دارد و چند درصد آنها رسوب های  سخت و سفت شده هستند، روش رسوب زدایی پکیج و مدت زمان رسوب گیری پکیج می تواند متغیر  باشد. اما این زمان معمولا در حد چند ساعت است. در ادامه 2 روش معمول برای رسوب زدایی پکیج را  آموزش می دهیم. از آنجا که در رسوب گیری پکیج غالبا از مواد اسیدی استفاده می شود، این فرآیند را  اسید شویی پکیج نیز می خوانند.
روش اول رسوب زدایی پکیج با باز کردن آن در روش اول نحوه رسوب زدایی پکیج دیواری، لازم است تا  مبدل پکیج را از آن باز کنیم. برای اینکار ابتدا برق پکیج را با کشیدن دو شاخه آن قطع می کنیم. سپس کاور  روی پکیج را باز می کنیم.
در این روش با کمک مواد جرم گیر یا رسوب زدا به حذف اجرام و رسوبات موجود در مبدل اقدام می کنیم. از  آنجا که این مواد عمدتا سمی و اسیدی هستند، رعایت برخی موارد ایمنی ضروریست:
1- حتما از ماسک، دستکش، عینک محافظ و لباس کار در هنگام اسید شویی پکیج استفاده کنید.
2- مراقب پاشیدن و ریختن اسید بر روی لباس و دست خود باشید و در صورتی که این اتفاق افتاد، سریعا  با آب و صابون شستشو دهید.
پس از درآوردن کاور پکیج، باید آب آنرا خالی کنیم. برای اینکار ابتدا شیر آب سرد ورودی به پکیج را می  بندیم و سپس شیر پرکن پکیج که در زیر آن قرار دارد را باز می کنیم. برای تخلیه سریع آب، به سراغ شیر  آب گرم دستشویی بروید. آن را باز می گذاریم تا آب موجود در سیستم تخلیه شود.
حال لازم است تا پیچ هایی که مبدل پکیج را به بدنه محکم کرده اند، باز کنیم. پس از درآوردن مبدل با دقت  تمام، آنرا برای اسید شویی در داخل تشت آماده می کنیم. به کمک محلول هایی که جهت رسوب زدایی  استفاده می شوند (دیسکلر)، یا اسیدهای صنعتی قوی (جوهر نمک و…)، رسوب گیری مبدل پکیج را آغاز  می کنیم. تنها از یک طرف مبدل رسوب زداها را می ریزیم. پس از حدود 1 الی 2 ساعت مبدل را تخلیه و  چند مرحله با آب فشار قوی شستشو می دهیم.
در صورتی که جرم گیری مبدل پکیج بالا بوده و رسوب های سفت و سختی دارد که با اینکار تمام آنها حذف  نشده اند، توصیه می کنیم که برای مدتی مبدل را بر روی شعله گاز بگذارید تا حسابی داغ شده و قرمز  شود. در این حالت با چندبار ضربه زدن به آن سعی کنید لایه های رسوبی را جدا کنید و بیاندازید، و پس از  سرد شدن مبدل چندین بار با فشار قوی آن را آبکشی کنید.
پس از تخلیه کامل مبدل از رسوبات، مجددا با پیچ ها در جای قبلی محکم می کنیم. سپس شیر پرکن را  بسته و آب پکیج را وصل می کنیم و پس از به فشار رساندن دستگاه (1.5 بار)، برای تست عملکرد پکیج را  روشن می کنیم.
تذکر: شیر رفت رادیاتورها را ببندید تا آب پکیج فقط خالی شود.
نحوه جرم گیری پکیج ایران رادیاتور به روش دوم
در این روش به پمپ شستشو و یا پمپ آب کولر آبی نیازی ندارید. در واقع این روش برای افرادی است که   دسترسی به تجهیزات کافی ندارند.برای شستشو در این روش باز هم، هم می توانید مبدل اولیه و هم  مبدل ثانویه را شستشو دهید.برای این کار گام به گام بصورت زیر عمل کنید:
برق و گاز دستگاه پکیج را قطع کنید. 
کاور پکیج را باز کنید. 
آب مدار گرمایش را به همان روش توضیح داده شده تخلیه نمایید.
اکنون مبدل اولیه یا مبدل ثانویه را باز کنید. دقت کنید که باید هم لوله ها و هم پیچ مبدل را باز کنید و مبدل  را از دستگاه خارج کنید.
مبدل را در درون یک تشت قرار داده و تا وسط مبدل را در آب قرار دهید. باید آب در تشت بریزید. این کار  برای این است که اسید به بدنه بیرونی مبدل آسیب نزند.
حالال با استفاده از یک قیف از یک سمت، توجه داشته باشید که فقط باید از یک سمت اسید و یا جوهر  نمک را به آرامی داخل مبدل بریزید.
اسید را باید آرام آرام بریزد تا از سمت دیگر مبدل اسید بیرون بزند. این کار را تا زمانی ادامه دهید که اسید به راحتی از دهانه مبدل خارج شود و تمامی رسوبات حذف شوند.
پس از اتمام کار با فشار آب مبدل را شستشو دهید.
در این روش هم اگر مبدل ثانویه تمیز نشد، می توانید آن را حرارت داده و به آرامی با ضربه چکش رسوبات را جدا کنید.
در اتمام باید به درستی اورینگ ها را جا گذاشته و مبدل را دوباره در جای خود قرار دهید.سپس از آب بندی  بودن مبدل مطمئن شوید و میزان بار دستگاه را بر روی 1.5 تنظیم کنید و کار شستشوی پکیج ایران رادیاتور   را به اتمام برسانید. اگر نیاز به راهنمایی بیشتر در این زمینه دارید، مشاهده فیلم نحوه رسوب زدایی پکیج رادیاتور را به شما توصیه می کنیم راهکارهای جلوگیری از رسوب گیری پکیج و رادیاتورها بهتر است پیش از آنکه به رسوب زدایی پکیج و رسوب گیری رادیاتورها مجبور شوید، از بروز این مشکل تا  حد امکان جلوگیری نمایید. برای اینکار می توانید با نصب فیلتر بر روی ورودی آب سرد پکیج، سختی آب را  تا حد زیادی کاهش داده و از ورود ترکیبات و املاح سنگین در آب که ته نشین شده و موجب تشکیل رسوب  می گردند، جلوگیری کنید. همچنین استفاده از محلول های ضد رسوب در ابتدای راه اندازی پکیج نیز ایده  خوبیست. این ترکیبات در داخل سیستم جاگیری نموده و از تشکیل فیلم رسوبات جلوگیری می کنند.
اما هیچ چیز جای سرویس به موقع و منظم پکیج را نمی گیرد. مراقبت از دستگاه و رفع مشکلات جزئی  پیش از آنکه به خرابی دستگاه بیانجامند و اطمینان از اینکه پکیج در بالاترین سطح بازدهی کار می کند، از  طریق سرویس پکیج به وسیله افراد متخصص حاصل می شود.
همدان سرویس تعمیرات مجاز پکیج در همدان جهت درخواست تعمیرات میتوانید با شماره 09181117805 تماس حاصل فرمایید .
منبع :تعمیرات پکیج در همدان 
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5/5